Hadzley Harith - Wedding Photographer, Jurugambar Kahwin
Hadzley Harith Photography
By: Hadzley Harith

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Saturday, 23-Feb-2008 10:17 Email | Share | | Bookmark
Majlis Akad Nikah Razif & Linda, 22 Feb 08, Kota Kinabalu, Sabah

 
 
 
View all 5 photos...






Salam,
Berikut saya siarkan entry pasangan:
Nama: Razif & Linda
Lokasi: Masjid Negeri Kota Kinabalu, Sabah
Tarikh: 22 Februari 2008
Photog: Mior (OP), Hadzley Harith (Backup/Tag Along)

Kota Kinabalu, Pasangan Razif & Linda telah selamat diiIjab-kabulkan di Masjid Negeri Kota Kinabalu, Sabah. Majlis Akad nikah ini telah disempurnakah oleh Khadi Daerah Kota Kinabalu. Seramai 250 orang telah hadir memeriahkan majlis ini.

Jurugambar rasmi pasangan ini adalah MEOR dari Kota Kinabalu dan saya bertindak selaku Backup/Tag Along. Corak pengambaran yang di amalkan di Semenanjung sebenarnya tidak semuanya diterima di Sabah, walaupun beberapa pelanggan telah mula menempah jurugambar dari Semenanjung untuk menjalankan tugas ini. Namun MEOR (seorang jurugambar dari Kota Kinabalu) juga mengamalkan teknik yang sama sepertimana yang diguna pakai di Semenanjung dan menawarkan perkhidmatan ini di Sabah.

Jika anda bercadang untuk mengadakan Majlis Perkahwinan di Sabah dan memerlukan photographer, boleh membuat tempahan dengan MEOR ini atau SAYA ..

Album storyboard dalam pelbagai saiz juga ditawarkan.

Quote:
Note..Telepon bimbit saya tertinggal di dalam Kereta. Saya berada di JB masa ni.. Esok 26 Feb 2008 malam baru lah saya balik ke Penang.

..Semalam(26 Feb 2008), setibanya saya di Airport Bayan Lepas, batteri talipon dah kong.. cas dengan bateri kereta dan buka ada 24 miss kol dan 18 sms.. la ni dok jawab satu-persatu..ler..



Hadzley Harith
Wedding Photographer
019-4651199 / 016-3276655
info@hadzleyharith.com


Thursday, 21-Feb-2008 13:37 Email | Share | | Bookmark
Kota Kinabalu | Photo Hunting

 
 


*testing main CLS


Salam,
Saya up beberapa gambar yang saya perolehi dari Photo Hunting di Kota Kinabalu, Sabah ni. Terima kasih kepada Mior, Ali Gemuk dan 4 kengkawan yang lain (tak ingat nama la, sorry).

Gambar ni saya rakam dari TT di Kota Kinabalu. Rasanya gambar ni depa yang shot guna body D200 saya. Saya just pegang flash..cam kata Mior (jadi tiang lampu...wakakakaka). Ada gak beberapa gambar portrait yang saya shot dari Body D300 member tu. Model ni pon kawan dia..so biarlah saya shoot guna body D300 dia tu (sambil mengetes) dan gambar tu masuk ke CF kad dia..

so ..ni lah catatan saya dari Kota Kinabalu.. penat gak shoot..dan edit album kawen dalam masa yang sama..kena kerja keras.. cari makan bang..

Hadzley Harith
Wedding Photographer
019-4651199 / 016-3276655


Wednesday, 20-Feb-2008 16:55 Email | Share | | Bookmark
The Love Story of Hasmah & Azizol, Penang.

 
 
 
View all 4 photos...





Hi,
Dalam kesibokan kerja-kerja di Kota Kinabalu ni, agak lambat skit lak up gambar pasangan minggu lepas. Sorry ya, maaf.. terlambat up gambar ni..

Ok. Berikut disiarkan pengambaran luar pasangan:

Nama: Hasmah & Azizol
Lokasi: Pmtg Pauh, Penang
Tarikh: 16 hb. Feb 2008
Shooter:
Hadzley Harith (Main OP), Harumanis/Din, Nae, Rysham & Mikagami (Tag Along)

Best wedding ni...siap ada Dikir Barat..kat Dewan Perda, apa lagi dok shoot ler. So.. Jika anda bercadang untuk menempah pengambaran perkahwinan dari Hadzley Harith. Sila email kepada saya butiran berikut:

Nama, lokasi, tarikh, no. tel dan letakkan "Wedding Photography" pada subject email anda. Saya akan membalas email anda secepat yang mungkin.

Terima kasih

Hadzley Harith
Wedding Photography
019-4651199 / 016-3276655
Email: info@hadzleyharith.com


Thursday, 14-Feb-2008 08:55 Email | Share | | Bookmark
The Wedding of Aznor Hanah dan Fazli Izwan, Ipoh.

 
 
 





Salam,
Berikut saya siarkan pengambaran luar pasangan:
Nama: Aznor Hanah dan Fazli Izwan (Maafkan saya, tersilap ejaan)
Lokasi: Ipoh, Perak
Tarikh: 9 - 10 Februari 2008

Selamat Pengantin Baru, semoga kekal ke akhir hayat. Jika anda berminat untuk menempah perkhidmatan saya, sila email kepada saya butiran berikut; nama pasangan, lokasi, tarikh, majlis dan no telefon. Sila letak "Wedding Photography" pada subjek email anda.

Hadzley Harith (PG0209426-W)
Wedding Photography
Tel: 019-4651199 / 016-3276655
Email: info@hadzleyharith.com


Monday, 11-Feb-2008 05:42 Email | Share | | Bookmark
From Taiping with Love..

 
 
 








Assalamualaikum,
Berikut saya siarkan preview entry pengambaran luar pasangan:

Nama: Eina & Azril
Lokasi: Kg. Terong, Perak D.E. (Kenduri) & Out-door - Taman Tasik Taiping
Shooter/Sniper: Hadzley Harith & My Team

Tarikh Out-door: 8 Feb 2008 (Hadzley Harith & Silmi)
Tarikh Kenduri: 9 feb 2008 (Silmi [OP] & Desa)

Alhamdulillah, selesai sudah pengambaran yang dijalankan di 3 lokasi berturutan. Saya shoot di Ipoh, Silmi & Desa Shot Di Terong dan Saya & Silmi shoot di Taiping. Hari ni FLAT..

Syukur kepada Allah dengan Izinnya dapatlah saya menghasilkan gambar ini walaupun ada tanda tanda hujan tak berhenti.. al maklum ler Taiping.. hari-hari ada hujan (selalunya ler..).

Semoga anda terhibur dengan paparan ini. Kepada bakal pelanggan saya yang berminat untuk menempah pengambar perkahwinan dari kami. Silalah berhubung dengan segera.

Hadzley Harith
Wedding Photographer
Tel: 019-4651199 / 016-3276655
Email: info@hadzleyharith.com

(PG0209426-W)


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net