Hadzley Harith - Wedding Photographer, Jurugambar Kahwin
Hadzley Harith Photography
By: Hadzley Harith

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Feb-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
Valentine Day Special 2008




Hi,

It's Valentine Day (14 Feb).. a romantic day for a romantic couple. Capture your romantic moment with us. You can keep the memories last forever.

Valentine Day Special Package start from RM888.00* Only. For 3 hours maximum with unlimited shoots. The price cover only Penang and shooting in February only.

If you don’t celebrate Valentine Day, you can use this special package for Family Portraiture in the Park or Pre/Post Wedding Portraiture.

Place your booking today for just RM150.00 only. Terms and condition apply.

*Shoot only.

Hadzley Harith (PG0209426-W)
Wedding Photography
info@hadzleyharith.com
019-4651199 / 016-3276655




Tuesday, 29-Jan-2008 06:34 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Fotografi & Strategi perniagaan Foto online



Salam,
Alhamdulillah..Bengkel ni telah selamat dijalankan. Sasaran 15 orang maksimum tu tercapai. Saya tak nak ramai sangat takut tak dapat hand on kepada setiap individu.

Kepada semua peserta yang hadir, terima kasih saya ucapkan. Amalkan segala apa yang telah dipelajari tu agar dapat "mencipta" kelainan pada gambar anda kelak.

Semoga kita bertemu di masa hadapan.

Hadzley Harith
Wedding Photographer
019-4651199 / 016-3276655


Tuesday, 22-Jan-2008 08:24 Email | Share | | Bookmark
Sertai Kami..sebagai Penembak Upahan!


100% manual dari camera.. tanpa editing PS.

Salam Semua,

Saya menjemput photographer (bukan cameraman atau tukang tangkap gambar tow!) untuk menyertai keluarga HADZLEY HARITH (PG0209429-W) sebagai:

1. Hired Photographer (Penembak Upahan). Sekitar Parit Buntar,Penang, SP, Alor Star, Kangar.
2. Hired Videographer (Skodeng Upahan). Sekitar Parit Buntar,Penang, SP, Alor Star, Kangar.

Kepada yang berminat sila email saya portfollio anda untuk saya nilai. Kreteria UTAMA:

1. MINAT yang mendalam dalam Photography
2. Ingin mencari kelainan dalam gambar mereka
3. Mempunyai DSLR dan kenderaan sendiri
4. Kesetiaan, Menepati Masa, Jujur dan Amanah (ni basic ler)
5. Personaliti yang menarik

HADZLEY HARITH (PG0209426-W) kini telah mempunyai Photographer dan Videographer yang berpengalaman dan "Brand" tersendiri. Jumpa saya untuk maklumat lanjut.

Quote:
Anda mungkin akan dijemput untuk "Tag-Along" bersama saya. Bagi memudahkan saya menilai tahap setiap individu.. Daftar je nama, no. tel dan Fotopages link anda kat sini.. bolehlah saya melihat apa yang patut..


Hadzley Harith
Owner / Prinsipal Photographer
019-4651199 / 016-3276655


Friday, 11-Jan-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
Portrait by Hadzley Harith






Hi,
Preview some of my portrait shoot (Close up & 3/4 body) for Bride and modelling. Feel free to view the printed version of this photos. You will be amaze to see the quality print!.

Book us now for your wedding in near future. We have a lot of package to suit your budget.

Hadzley Harith
Wedding Photography
019-4651199 / 016-3276655

info@hadzleyharith.com


Wednesday, 2-Jan-2008 10:19 Email | Share | | Bookmark
Bengkel Fotografi & Strategi perniagaan Foto online










Salam,

Kepada semua peminat/pencinta foto dan bergiat dalam perniagaan fotografi secara online. Datanglah ke Bengkel yang akan saya adakan dengan kerjasama En. Fairus dari www.myphotographer.com. Sila klick di sini untuk butiran kursus:

Tarikh: 27 Januari 2007
Tempat: Kepala batas, P.Pinang
Masa: 9.00 am - 7.30pm
Yuran: RM350.00

Hanya terbuka kepada 15 peserta sahaja.

Quote:
Tawaran Untuk February, April & July 2008:

Dapatkan Pakej Gold dengan Harga RM1,300.00 sahaja. Khusus untuk pengambaran pada:
- 4 - 8 February, 2008
- Bulan April 2008
- Bulan July 2008
di kawasan Utara. Tawaran untuk menempah/booking sehingga 25 Januari 2008.

1 x Photographer
1 x Album storyboard (12" x 8" x 20 muka)
4 jam pengambaran (Tamat pada jam 5 ptg)
1 sessi / event
DVD files semua gambar yang telah dirakam
Layout album disahkan oleh pelanggan melalui online

*Tambah RM200.00 untuk 2 jam pengambaran luar


Hadzley Harith
Wedding Photography
019-4651199 / 016-3276655


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net