Hadzley Harith - Wedding Photographer, Jurugambar Kahwin
Hadzley Harith Photography
By: Hadzley Harith

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Sep-2008 15:34 Email | Share | | Bookmark
Tempahan Pengambaran Perkahwinan 2008.

 


Salam,
Saat manis ketika meraikan Majlis Perkahwinan nada tak akan dilupa. Pelbagai "moment" yang anda tidak perasan tetapi telah dirakam oleh kengkawan anda. Nampak sweet, cantik, but hanya boleh print 4R sahaja.

Jurugambar kami akan merakamkan saat masin anda. mereka akan mencipta gambar, mencari sudut yang terbaik untuk menceritakan detik berkenaan. Hanya anda yang membuat keputusan gambar mana yang nak masuk ke dalam album.

Dengan hanya deposit sebanyak RM150.00 anda boleh menempah kami untuk pengambaran perkahwinan di lokasi anda. Bertindaklah segera. Rujuk jadual kami untuk tempahan tarikh.

Hadzley Harith
019-4651199 / info@hadzleyharith.com


Sunday, 14-Sep-2008 06:26 Email | Share | | Bookmark
Mari Beramal Ramadhan ini..



Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak2 Yatim FMDC Utara dan Muslim Aid Asia.

Dah selalu kita buat majlis menggembirakan diri2 kita, sesekali kita buat Majlis menggembirakan org lain pulak. Setelah perbincangan dibuat bersama kawan2 FMDC sekelian dalam YM dan HP,

Programe yang difinalize adalah seperti berikut;

Tarikh : 26.09.2008 (Juma'at)
Tempat : Rumah YAKIN AL-WADI (Rumah anak Yatim dan Miskin) Mukim Pulai, Kupang Kedah Darulaman
Jam : 4.30 pm berkumpul di Rumah Desa sebelum berkonvoi kesana. Desa sila up map umah anda*

Rumah anak Yatim ini dihuni seramai 80 orang anak2 yatim dan miskin dari sekitar kawasan Baling. Bajet min yang diperlukan untuk majlis berbuka Puasa ini adalah RM500, jadik kami memerlukan sumbangan dari ahli2 FMDC sekelian.B agi yang ingin menyumbang dan ingin turut serta berbuka bersama-sama berbuka bersama anak yatim ini , bayaran yang dikenakan adalah sebanyak RM10/seorang ( ini adalah untuk belanja makan anda, tidak termasuk derma ) .
Manakala untuk sumbangan derma pula tiada had nilai yg ditetapkan

Bagi mereka yang tidak dapat menghadiri majlis ini dan ingin menyumbang kepada anak-anak yatim ini , boleh juga berbuat demikian tidak mengira berapa pun jumlahnya .

Program ini adalah kerjasama FMDC Northern Region bersama-sama Muslim Aid Asia ( http://www.muslimaidasia.com ) dan wakil dari Muslim Aid Asia akan bersama-sama kita memeriahkan majlis ini

Sumbangan boleh dimasukkan kedalam akaun Abdul Hafiz b. Abdul Hamid (Apit Pesona senifoto).Tel : 012-5093750 emel :advertise@pesonasenifoto.com

157018655878 - Maybank
12140061388520 - CIMB [/b]

Sila SMS setelah anda bank in; <nama penuh> <nick FMDC> <jumlah> <bank> atau YM : duracoza

Tentatif Program

12.9.08 - Pelancaran akitiviti kutipan sumbangan untuk majlis berbuka Puasa.
22.09.08 - Tarikh akhir sumbangan.

26.09.08
4:30 PM - Berkumpul di Rumah En Desa (0194455853)
4:45 PM - Bertolak ke Rumah Yakin Al-Wadi
5:15 PM - Beramah Mesra dengan penghuni2 Majlis.
- Sumbangan duit raya oleh Muslim Aid Asia
- Sumbangan oleh FMDC Utara (jika ada)
7:28 - Majlis Berbuka Puasa, solat maghrib berjemaah.
8:40 - Solat Isyak dan Tarawikh berjemaah
9:30 - Bersurai


Tentatif program diatas masih boleh diperbaiki jika terdapat sebarang cadangan atau input yg berguna bagi menjayakan majlis ini .
Sekirangan terdapat sebarang cadangan sila kemukakan di sini

Jika program Pre-Ramadhan mendapat sambutan yang menggalakkan , diharap program kali ini juga semeriah sepertinya . Amin .

Nak tengok Rumah Yakin -http://travellingmom.blogspot.com/2007/10/rumah-yakin-al-wadi-kupang-kedah.html

Sapa2 yang nak join sila reg nama kat sini ya.


Wednesday, 10-Sep-2008 16:12 Email | Share | | Bookmark
The wedding of Norsafrina & Hasrol, Teluk bahang

 
 
 
View all 5 photos...






Salam,
Berikut adalah gambar pengantin dari Teluk Bahang. Pasangan ini telah selamat di ijab khabulkan pada 21 Ogos 2008 dan kenduri pada 23 Ogos 2008. Album pasangan ini sedang dalam pembikinan..harap bersabar ya..

Kepada bakal pengantin yang berminat dengan perkhidmatan dari kami. Hantarkan email anda berserta nama & pasangan, lokasi kenduri/nikah, tarikh dan no tel ke info@hadzleyharith.com untuk mendapatkan sebutharga kami yang tak berubah semenjak Januari 2008 lepas!. Bagi pelanggan tahun hadapan dapatkan harga pakaj 2008 untuk pengambaran sehingga April 2009. Sah dengan tempahan dibuat sebelum/pada 31 November 2008.


Hadzley Harith
019-4651199 / info@hadzleyharith.com


Saturday, 6-Sep-2008 16:37 Email | Share | | Bookmark
Najieb & Nurhaniza Part II.







Salam,
Berikut saya siarkan sebahagian lagi gambar dari perkahwinan pasangan:

Nama: Najieb b. Datuk Sri Ariff & Nurhaniza
Lokasi: Sbg. Jaya & Penang
Tarikh: 08.08.08 & 10.08.08
Photograper: 08.08.08 (Nae), 10.08.08 (Saya sendiri & Riesyam)
Video: 10.08.08 - Suhaizi



Hadzley Harith
019-4651199 / info@hadzleyharith.com


Saturday, 6-Sep-2008 16:31 Email | Share | | Bookmark
The Wedding of Diyana & Danial, From Taiping with Love







Salam,

Berikut saya siarkan gambar "out-door" pasangan:
Nama: Diyana & Danial
Lokasi: Taiping, Perak
Tarikh: 16 Ogos 2008
Photographer: Saya sendiri

Hadzley Harith
019-4651199 / 016-3276655


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net